Forret,  Frokost,  Glutenfri,  Mad på 10 minutter,  Mellemmåltid,  Mælkefri,  Sukkerfri,  Tilbehør

Sommersalat

Salat med fisk og skalddyr
Salat med fisk og skaldyr

Denne lækre salat minder mig om sol og sommer, den smager fantastisk og er ret nem, at lave. Jeg bruger den ofte til frokost eller som en let aftensmad. Jeg bruger kun økologiske grøntsager hvis det er muligt og de smukkeste af slagsen får jeg hos aarstiderne.com – de har de smukkeste, mest friske og smagfulde vare jeg nogenside har smagt. De koster faktisk ikke alverden. Så hvis du ikke har stiftet bekendskab med deres dejlige vare, syntes jeg bestemt det er et forsøg værd – du vil ikke fortryde det!


Sommersalat med alt godt fra havet  (1 person)

  • 1 stor håndfuld frisk grønt salat – efter eget valg
  • 50 gram cherrytomater
  • 20 gram rødløg
  • 20 gram spidskål
  • 50 gram agurk
  • 100 gram store rejer
  • 50 gram laks – bestemt selv om det skal være raster fra dagen før eller varmerøget
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk eddike
  • 1 tsk citron

Skyl alle grøntsagerne grundigt og skæres ud i passende stykker. Snit spidskålen fint og bland det med salaten. Rejerne skylles grundigt og blandes i salaten, laksen skæres ud i fine stykker og blandets sammen med. Olie, eddike og citron blandes sammen i en skål og dryppes ud over salaten. 

* Hvis man er til oliven og feta kan det med fordel også bruges i salaten

Velbekomme

Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *