Dessertvafler (uden mel, sukker og mælk)
Disse meget meget simple vafler, smager så uartigt og er på ingen måde usunde. De er lavet af 3 ingredienser og er utrolig nemme at lave. Det eneste det kræver er en blender og et vaffeljern. Har man ikke et vaffeljern, kan de også laves som pandekager. Det bliver de bestemt ikke dårligere af.
Vafler uden mel (1 person)
- 1 moden økologisk banan (gerne med pletter)
- 2 økologisk æg
- 1/2 dl glutenfri havregryn – kan undlades eller erstattes med mandelmel
Tænd dit vaffeljern og put lidt kokosolie eller smør ved.
Ingredienserne blendes til en ensartet masse i ca 30-60 sekunder, hvis du syntes massen er for tyk, kan du med fordel, hælde lidt vand eller mandelmælk i.
Hæld massen ned i vaffeljernet og vent 4-5 minutter med at åbne. Åbner du for tidligt ødelægger du dine vafler.
Hvis man gerne vil have sine vafler ekstra søde, kan man putte lidt vanilje, kanel og sukrin gold i – det smager virkelig lækkert.
Velbekomme
Kom endelig med feedback når du har prøvet det – jeg elsker at høre jeres mening til mine opskrifter, det betyder rigtig meget for mig