Amerikanskepandekager (Glutenfri)
Findes der noget bedre end et lækkert brunchbord lørdag morgen med familien? Nej vel? Og hvad er et brunchbord uden amerikanske pandekager som både smager godt og mætter fantastisk.
Disse pandekager kan sagtens bruges på madpakkerne dagen om mandagen eller bruges som hyggesnacks i løbet af dagen.
Har man en blinispande tager det ingen tid at lave en god portion ret hurtigt – hvilket jo er mega bonus, men 3 utålmodige børn i baggrunden 😉
Opskriften her er til 4 personer
Ingredienser:
- 4 dl Glutenfri havremel (købes i Rema1000)
- 4 Økologiske æg
- 2 dl soyamælk eller mandelmælk
- 1/2 tsk salt
- 4 dl Proteinpulver (Jeg bruger den fra bodylab med chokolade) – Dette kan erstattes med 2 modne bananer
- 1 tsk Vaniljepulver
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne grundigt sammen, konsistensen skal være lidt tykkere ind alm. pandekagedej. Her efter tilføjes lidt smør på panden og dejen hældes på panden. Hvis man gerne vil have begge hænder fri, man panden puttes i ovnen, så pandekagen bliver tilberedt på begge sider samtidig.
Lad dem køle en smule af, men de smager skønnest når de er lune. Pynt evt med råsyltet æbletern med citronmelisse, flormelis og agave sirup på toppen.
Velbekomme!
Skriv endelig jeres mening om opskrifterne når I tester dem, det vil varme mit hjerte og samtidig give andre lyst til at give sig i kast med opskrifterne.
HUSK – Hvis du bruger mine opskrifter, må du meget gerne linke eller tagge min side eller instagram @sundfamiliemad.dk – Dette hjælper mig til at holde siden kørende og vil gøre mig dybt taknemmelig.
Deler du på instagram med et tag, bliver det selvfølgelig delt i min story – På forhånd tak!