Æggewrap med røget Laks
Forleden havde jeg en “tøm køleskabet” dag – jeg skulle have mig noget frokost og det skulle være nemt og hurtigt. Da jeg ikke kan tåle hvede, lavede jeg denne hurtige og meget lækre frokost.
Æggewrap med laks og flødeost.
- 2 økologiske æg
- 1 håndfuld frisk økologisk spinat
- 1 spsk. flødekost efter eget valg – jeg har brugt økologisk urte flødeost med hvidløg.
- 1 tsk Kokosolie fra Urtekram
- 100 gram varmrøget laks eller ørede
Blend æggene med en stavblender i ca 30 sekunder, om gerne lidt salt, peber og urter i og pisk igen.
Smelt kokosolien på panden og held massen ud så det dækker hele panden. Jeg bruger en pandekage pande til at lave en wrap, da den har den perfekte størrelse til det. Wrappen vendes på panden, når massen er blevet fast. Når den er fin gylden på begge sider, ligges den på en tallerken så den kan afkøles. Når den er kold smøres flødeosten ud på wrappen og dækkes med frisk spinatblade og varmrøget laks. Wrappen rulles sammen og skæres ud som en roulade. Den kan også bare spises som den er. Men har man gæster, er den genial som en lille forret og ser smut ud, hvis den skæres ud i små stykker som vist på billedet. Jeg fik 5 skiver ud af en wrap.
Velbekomme
Kom endelig med feedback når du har prøvet det – jeg elsker at høre jeres mening til mine opskrifter