
Bananvafler med luftig soyacreme

Jeg elsker disse banan vafler og havde sådan lyst til, at lave et par stykker til mig og min datter igår.
Vaflerne kan bruges både som morgenmad, frokost, dessert og så kan de endda fryses ned og gemmes som snack til en køretur i bilen. Ungerne vil elske dem!
Det er helt uden mel og gluten. Så de kan spises med rigtig god samvittighed.
Vafler:
2 modne økologiske bananer (gerne med pletter)
2 økologiske æg
1 håndfuld økologisk glutenfri havregryn
Fremgangsmåde:
Tænd vaffeljernet og tilføj lidt kokosolie eller smør
Alle ingredienserne blendes i ca 30-60 sekunder i en stor blender.
Så vaffeljernet er klar, hælder du dejen ud – HUSK ikke at åbne jernet for tidligt, selvom det er svært. Hvis man åbner for tidligt, så kan man risikere at dejen hænger fast i låget. Brug tiden på at lave din creme, mens du venter på vaflerne bliver færdige.
Creme:
1 dl soyafløde fra Alpo
100 gram flødeost neutral – jeg bruger Philadelphia light
1 spsk økologisk honning
(evt lidt vaniljepulver)
Fremgangsmåde:
Pisk cremen luftig, den skal piskes længere end man lige tror – så når du syntes den er færdig, så giv den lige 2 minutter mere 😉
Vend flødeost og honning forsigtigt i flødeskummen og smag til med ekstra honning og vanilje hvis det er nødvendigt.
Pynt vaflerne med frisk frugt og creme
Velbekomme
Kom endelig med feedback når du har prøvet det – jeg elsker at høre jeres mening til mine opskrifter, det betyder rigtig meget for mig 🙂


2 Comments
free shipping coupon codes american eagle
I have read several good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you set to create the sort of wonderful informative web site.
Stine Arnholtz
Thank you for your lovely words – I am pleased that you could use my recipes 🙂