Laksefrikadeller (Glutenfri)
Jeg eeeeelsker fiskefrikadeller, men jeg hader den fars man kan købe færdigblandet og faktisk syntes jeg den er super melet. Og ind i mellem har jeg også findet ben i farsen. Knap så lækkert!
Så hvorfor ikke lave det selv? Det er nemt og smager himmelsk!
Kom endelig med feedback når du har prøvet det – jeg elsker at høre jeres mening til mine opskrifter, det betyder rigtig meget for mig 🙂
Opskrift (ca. 8 stk fiskefrikadeller)
- 250 gram frisk laks
- 250 gram frisk Torsk
- 1 spsk god sennep
- 1 spsk HUSK (jeg brugte den gule)
- 1 lille økologisk rødløg
- 1 fed økologisk hvidløg
- 1 økologisk æg
- 1 dl økologisk glutenfri havregryn eller mandelmel
- 1 tsk paprika
- 1 tsk karry
- salt og peber efter smag
Hak fisken i mindre stykker og put lidt efter lidt i en minihakker, blender eller foodprocesser til du har en fin lind masse. Tilsæt alle de andre ingredienser, rør rundt og lad det stå og trække i 5-10 minutter i køleskabet.
Steg dem på en god pande med smør, kokosolie eller olie. Husk at vende dem ofte så de ikke bliver sorte – steges på medium varme.
jeg stegte lidt grønkål og gulerod hurtigt på panden efter jeg havde lavet dellerne. Det var virkelig lækkert!
Velbekomme