
Sprøde Avokado Snacks

Jeg havde sådan en lyst til en uartig snack forleden og ville prøve, at lave disse avokado stænger. De er både sprøde, velsmagende og mega nemme, at lave! Og så er det noget alle børn vil elske. Penny åd næsten alle dem jeg havde lavet, som var det slik.
Avokado snacks:
- 1 økologisk Avokado
- 1 dl rasp
- 1 økologisk majsmel
- 1 økologisk æg – (jeg bruger æg fra vores egne fritgående høns)
- 1 spsk kokosolie fra Urtekram
Skær avokadoen i skiver og vend dem i majsmelet. Pisk ægget til en ensartet masse og dyp skiverne i ægget og her efter vendes de i raspen. Steg dem på panden i kokosolie til de er gyldne eller tænd for ovnen på 175 grader varmluft i ca 10-15 minutter til de får en flot gylden farve.
Lav evt. lidt avokado dip med 1/2 avokado, 1 fed hvidløg, lidt chili, salt og peber som blendes i en minihakker – det smager skønt sammen med avokadostængerne – men de kan nu også sagtens spises alene.
Kom endelig med feedback når du har prøvet det – jeg elsker at høre jeres mening til mine opskrifter.

