Æg og mel æltes godt sammen (evt. i en foodprocessor el. Thermomixer). Men det er meget nemt at gøre i hånden.
Dejen pakkes ind i film, eller i en frysepose, og lægges i køleskabet en halv times tid.
Når det rulles ud på maskinen starter, man med at køre det en gang på den brede valse. Der efter foldes dejen og køres igennem den brede valse 4-5 gange.
Derefter er det bare at køre det en gang på en smallere valse, og eventuelt lige drysse en smule mel på dejen undervejs et par gange.
Pastaen kan uden videre bruges i lasagne, skæres til tortellini, spaghetti, fettuccine, papapardelle, ravioli.
Du kan med fordel hakke forskellige urter og komme i din pastadej. Dette gjorde jeg til min audition i MasterChef – det er både lækkert og smukt at se på.
Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.