Om mig

Nu kan jeg endelig afsløre en stor hemmelighed!

Uuuuh nu er det øjeblik ENDELIG kommet, hvor jeg kan afsløre en hemmelighed som jeg har gået og båret på alt for længe.

D. 24 maj 2018, blev jeg kontaktet af en caster fra Metronome om jeg havde lyst til at være med i MasterChef 2020. Jeg troede først det var en joke, og undersøgte om det virkelig kunne være rigtigt at den var til mig.  Det jeg forstod alvoren, blev jeg super glad og mega skræmt på samme tid. Jeg kunne aldrig selv finde på at melde mig, fordi jeg ikke ville være til grin på tv – den følelse kender vi alle sammen.
Én ting er at sidde og være mega klog hjemme i sofaen når man ser programmet, noget helt andet, er at stå foran 3 dommere i et køkken man ikke kender og som prikken over i´et så er det  UNDER TIDSPRES. Det er jo dømt til kaos fra starten og det ved man jo inden man siger ja.

Havde de spurgt et halvt år før, havde jeg pænt takket nej tak. Men jeg stod på det aller bedste tidspunkt i mit liv, og jeg har aldrig følte mig SÅ klar til nye eventyr hvor man virkelig udfordre sig selv på alle parameter og hold nu fast hvor er jeg glad for, at jeg sagde ja. Jeg har mødt så mange dejlige mennesker og jeg ville ikke have været denne oplevelse for uden.
Det har været den vildeste oplevelse nogensinde,  som jeg ville ønske alle kunne få lov at opleve mindst én gang i deres liv!

Følg med mandag d. 27/1 kl 19.00 på TV3 eller Viaplay og se om jeg er så heldig, at få det hvide forklæde 💗😍

Tyvstart ved at se traileren til programstarten.

Jeg glæder mig så meget til at sidde med familien og se det.

 

 

 

Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *