Dessert,  Frokost,  Kage,  Mad på 10 minutter,  Mellemmåltid,  Morgenmad

Bananvafler med luftig soyacreme

Bananvafler med Soyacreme
Bananvafler med Soyacreme

Jeg elsker disse banan vafler og havde sådan lyst til, at lave et par stykker til mig og min datter igår.
Vaflerne kan bruges både som morgenmad, frokost, dessert og så kan de endda fryses ned og gemmes som snack til en køretur i bilen. Ungerne vil elske dem!
Det er helt uden mel og gluten. Så de kan spises med rigtig god samvittighed.

 

Vafler:

2 modne økologiske bananer (gerne med pletter)
2 økologiske æg
1 håndfuld økologisk glutenfri havregryn

Fremgangsmåde:

Tænd vaffeljernet og tilføj lidt kokosolie eller smør
Alle ingredienserne blendes i ca 30-60 sekunder i en stor blender.
Så vaffeljernet er klar, hælder du dejen ud – HUSK ikke at åbne jernet for tidligt, selvom det er svært. Hvis man åbner for tidligt, så kan man risikere at dejen hænger fast i låget. Brug tiden på at lave din creme, mens du venter på vaflerne bliver færdige.

Creme:

1 dl soyafløde fra Alpo
100 gram flødeost neutral – jeg bruger Philadelphia light
1 spsk økologisk honning
(evt lidt vaniljepulver)

Fremgangsmåde:
Pisk cremen luftig, den skal piskes længere end man lige tror – så når du syntes den er færdig, så giv den lige 2 minutter mere 😉
Vend flødeost og honning forsigtigt i flødeskummen og smag til med ekstra honning og vanilje hvis det er nødvendigt.

Pynt vaflerne med frisk frugt og creme 

Velbekomme 

 

Kom endelig med feedback når du har prøvet det – jeg elsker at høre jeres mening til mine opskrifter, det betyder rigtig meget for mig 🙂

Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *