Forret,  Frokost,  Mad på 10 minutter,  Mellemmåltid

Friske forårsruller

Friske forårsruller
Friske forårsruller

Findes der noget bedre end friske forårsruller? De er sindsygt nemme og hurtige at lave, og så smager de himmelsk. Min datter kan desværre ikke tygge dem endnu, da hun kun er knap 2 år og kun har 5 tænder. Så jeg har disse helt for mig selv 🙂 – men lige så snart hun kan tygge det ordenligt, så skal hun også have lov, at smage. De bliver et sikkert hit.

Der er et hav af muligheder og kun fantasien sætter grænser. Her har jeg lavet en tøm køleskabet dag. Og brugt rasterne fra forleden.  Man kan bruge en masse andet også, f.eks oksekød, fisk rejer eller kun bruge grøntsager ect.


Friske forårsruller (opskriften er til 1 person)

  • 3 stk rispapir (pr person)
  • 1 økologisk gulerod
  • frisk økologisk salat eller spinat
  • økologisk avokado
  • 1/2 økologisk agurk
  • 1/2 mango
  • 1 kyllingebrys – laks, rejser eller hvad man nu har til overs
  • 3 tsk økologisk flødeost neutral
  • sweet chili sauces til at dyppe dem i

skyld grøntsagerne grundigt og skær dem ud i passende stave. Skær ligeledes kødet ud i passende stykker gerne aflangt. Læg 1 stykke rispapir ned i et fad med koldt vand og lad det blive blødt. Læg det på et skærebræt og smør flødeosten langs papirets midte, fyld der efter med de forskellige ingredienser og rul den sammen.

Det er vigtigt, at man kun lægger 1 stykke rispapir af gangen i blød – ellers klistre de sammen.

Velbekomme

 

Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *