Økologisk Grøntsagsjuice
Juice,  Mellemmåltid,  Morgenmad

Grøntsagsjuice

Økologisk Grøntsagsjuice
Økologisk grøntsagsjuice

Det er ikke altid jeg får de grøntsager jeg skal, derfor købte jeg mig en slowjuicer, da det for mig, er meget nemmere, at drikke grøntsagerne end at spise dem. Især hvis man har lidt travlt med en baby på armen. Jeg syntes det smager intet mindre fantastisk og så er det oven i købet nemt, at lave.

Jeg bruger kun økologiske grøntsager og jeg køber helst kun grøntsager fra Aarstiderne. Deres grøntsager er de bedste og smukkeste grøntsager jeg nogensinde har arbejdet med. Hvis ikke du har prøvet, at få frugt, grønt og kød fra Aarstiderne, så skal du gøre dig selv den tjeneste. Din krop vil takke dig!

Denne grøntsagsjuice er lavet af grøntsager som jeg vil bage boller af bagefter. Når man laver juice på en slowjuicer kommer rasterne ud af siden på maskinen og er helt genial, at bruge til bagning. Opskrift på boller kommer i et andet indlæg.


 

Grøntsagsjuice

  • 50 gram økologisk frisk spinat 
  • 1 hel økologisk squash
  • 5 mellemstore økologiske gulerødder
  • 1 lille økologisk broccoli med stilk
  • Stedmorblomst til pynt

Alle grøntsagerne skylles grundigt og skæres i passende stykker, så de passer ned i din juicer. Hvis man syntes den mangler sødme kan man tilføje lidt jordbær, æble eller appelsin.  Pynt evt. med en stedmorblomst eller morgenfrue, de kan spises, men smager ikke af noget.

Velbekomme

Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *