Om mig

Om Stine Arnholtz

Penny og Jeg

Velkommen til Sund familiemad – sjov og anderledes mad til hele familien.

Jeg hedder Stine, er 35 år, bosat i Horsens sammen med min vidunderlige datter Penny. I kender mig måske fra min Instagram profil @sundfamiliemad.dk hvor jeg i nogle år, har delt sunde og lækre opskrifter.


Jeg er til daglig selvstændig fotograf, men har valgt, at starte denne blog, da interessen for sund økologisk kost, er vokset siden jeg blev gravid. For mig betyder en sund krop rigtig meget, men jeg går lige så meget op i, at vores miljø og ikke mindst vores dyr har det godt. Så vidt det er muligt, vælger jeg altid økologisk og går ikke på kompromis med dyrevelfærden.

På denne blog vil du finde mine yndlingsopskrifter som både er sunde, lækre, men også nemme, at lave. Når man som jeg har et lille barn, betyder tiden rigtig meget når man laver mad. Det skal helst være så nemt som muligt, men det skal også smage godt.

I er meget velkommen til, at skrive en kommentar, samt dele jeres yndlings opskrifter med mig.

Med venlig hilsen

Stine Arnholtz

Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *