Aftensmad,  Frokost,  MasterChef,  Mælkefri,  Vegetar

Frisk hjemmelavet pasta (grund opskriften)

Ingredienser:
Én portion / 1 person

  • 100 gram Tipo 00 mel
  • 1 æg

    Fremgangsmåde
  • Æg og mel æltes godt sammen (evt. i en foodprocessor el. Thermomixer). Men det er meget nemt at gøre i hånden.
  • Dejen pakkes ind i film, eller i en frysepose, og lægges i køleskabet en halv times tid.
  • Når det rulles ud på maskinen starter, man med at køre det en gang på den brede valse. Der efter foldes dejen og køres igennem den brede valse 4-5 gange.
  • Derefter er det bare at køre det en gang på en smallere valse, og eventuelt lige drysse en smule mel på dejen undervejs et par gange.
  • Pastaen kan uden videre bruges i lasagne, skæres til tortellini, spaghetti, fettuccine, papapardelle, ravioli.
  • Du kan med fordel hakke forskellige urter og komme i din pastadej. Dette gjorde jeg til min audition i MasterChef – det er både lækkert og smukt at se på.
Dejen inden den rulles ud
Dejen inden den rulles ud
Pasta

Velkommen til Sund familiemad - Her finder du sjov og anderledes mad. Mad skal være sund, nemt, lækkert og ikke mindst sjovt at lave, især når man har de køre små med i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *